25 Korte verhalen uit het Grote Dierenbos van Baron Snik Snak

Prijs € 14,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Henk P. Post

Paperback | Juli 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Baron Snik Snak is eigenaar en burgemeester van het Grote Dierenbos. Hij woont met zijn vrouw middenin het bos en heeft twee boswachters in dienst: Snirf en Snarf en een veldwachter: Kaalkop. Heel bijzonder is het dat er ook een dierendokter in het bos woont. Daar kunnen de dieren op bezoek komen als er iets is. Het is dokter Flos de Vos. Een rustig bos om te wonen? Ja en nee. Natuurlijk mogen de dieren er wonen en de mensen komen er wandelen.Honden meenemen is niet toegestaan. Ook mag er niet worden gefietst. Er gebeurt veel, het hele jaar door. Een inbraak, het bos wordt schoongemaakt, er is een trouwfeest, er komt koninklijk bezoek, er wordt een schrijfwedstrijdgeorganiseerd, drie mollen willen een poep- en zopietent beginnen en mevrouw Kip komt op bezoek bij dokter Flos de Vos. En nog veel meer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk P. Post
Uitgever
Henk P. Post
ISBN
9789491164590
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
81

Beschrijving

Baron Snik Snak is eigenaar en burgemeester van het Grote Dierenbos. Hij woont met zijn vrouw middenin het bos en heeft twee boswachters in dienst: Snirf en Snarf en een veldwachter: Kaalkop. Heel bijzonder is het dat er ook een dierendokter in het bos woont. Daar kunnen de dieren op bezoek komen als er iets is. Het is dokter Flos de Vos. Een rustig bos om te wonen? Ja en nee. Natuurlijk mogen de dieren er wonen en de mensen komen er wandelen.
Honden meenemen is niet toegestaan. Ook mag er niet worden gefietst. Er gebeurt veel, het hele jaar door. Een inbraak, het bos wordt schoongemaakt, er is een trouwfeest, er komt koninklijk bezoek, er wordt een schrijfwedstrijd
georganiseerd, drie mollen willen een poep- en zopietent beginnen en mevrouw Kip komt op bezoek bij dokter Flos de Vos. En nog veel meer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk P. Post
Uitgever
Henk P. Post
ISBN
9789491164590
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
81

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken