A.K.A. Kick Fearless 2

Prijs € 4,95

Uitverkocht

Mariëtte Ciggaar

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

A.K.A. Kick Fearless de stoerste fashionista van de wereld! Cate Bellville de St Clare, beter bekend als Kick Fearless, is op zoek naar haar ouders. Na een flitsend weekend in Parijs, waar ze met haar vriendinnen Phoebe en Nina de herfstvakantie inluidt, besluit Kick de rest van haar vrije dagen aan het zoeken te wijden. Al gauw stuit ze op de laatste opdrachtgever van haar steenrijke vader (een beroemd archeoloog), ene Guy du Canaille. Hij blijkt een excentrieke kunstverzamelaar te zijn, die op een piepklein eilandje in Centraal-Afrika woont. Deel 2 begint als Kick, zonder haar oom iets te vertellen, besluit in haar eentje naar Guy af te reizen om hem te spreken. Kick Fearless staat voor fashion, vipfeestjes en spannende speurtochten door eeuwenoude mysteries. Een onweerstaanbare serie verhalen voor meiden vanaf 12 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mariëtte Ciggaar
Uitgever
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022959640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Beschrijving

A.K.A. Kick Fearless de stoerste fashionista van de wereld! Cate Bellville de St Clare, beter bekend als Kick Fearless, is op zoek naar haar ouders. Na een flitsend weekend in Parijs, waar ze met haar vriendinnen Phoebe en Nina de herfstvakantie inluidt, besluit Kick de rest van haar vrije dagen aan het zoeken te wijden. Al gauw stuit ze op de laatste opdrachtgever van haar steenrijke vader (een beroemd archeoloog), ene Guy du Canaille. Hij blijkt een excentrieke kunstverzamelaar te zijn, die op een piepklein eilandje in Centraal-Afrika woont.

Deel 2 begint als Kick, zonder haar oom iets te vertellen, besluit in haar eentje naar Guy af te reizen om hem te spreken. Kick Fearless staat voor fashion, vipfeestjes en spannende speurtochten door eeuwenoude mysteries. Een onweerstaanbare serie verhalen voor meiden vanaf 12 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mariëtte Ciggaar
Uitgever
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022959640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken