Afblijven (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Carry Slee

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 75 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper, is haar beste vriend Jordi heel enthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met Melissa. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?Afblijven- d ilmeditie is een volledig herschreven uitgave van het oorspronkelijke boek. Carry Slee heeft de verhaallijnen afgestemd op de sc s in de film.Afblijven? werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury. Maria Peters (De Tasjesdief, Kruimeltje, Pietje Bell) schreef het scenario en regisseert de film. De hoofdrollen worden gespeeld door Sem Veeger, Melody Klaver, Tessa Schram, Juliann Ubbergen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Jim Bakkum.Carry Slee(1949) is een van de succesvolste schrijvers van kinderen jeugdboeken in Nederland.Haar boeken, waarvan er bijna 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury bekroond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049926229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
834319 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Beschrijving

Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper, is haar beste vriend Jordi heel enthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met Melissa. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?
Afblijven- d ilmeditie is een volledig herschreven uitgave van het oorspronkelijke boek. Carry Slee heeft de verhaallijnen afgestemd op de sc s in de film.Afblijven? werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury. Maria Peters (De Tasjesdief, Kruimeltje, Pietje Bell) schreef het scenario en regisseert de film. De hoofdrollen worden gespeeld door Sem Veeger, Melody Klaver, Tessa Schram, Juliann Ubbergen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Jim Bakkum.
Carry Slee(1949) is een van de succesvolste schrijvers van kinderen jeugdboeken in Nederland.Haar boeken, waarvan er bijna 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury bekroond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049926229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
834319 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken