Alleen op de wereld - grote letter

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hector Malot

Paperback | December 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ZONDER FAMILIEAlleen op de wereld vertelt het verhaal van de vondeling Rémi. Tot zijn achtste jaar woont hij bij zijn pleegmoeder Barberin, daarna wordt hij verkocht aan Signor Vitalis, een straatmuzikant die met zijn dieren van dorp naar dorp trekt.Onderweg bouwt Rémi een warme vriendschap op met het aapje Jolie-Coeur. Wanneer zijn kameraadje sterft aan longontsteking en Vitalis kort daarna ook, is Rémi gedwongen alleen verder te gaan. Na vele omzwervingen en talloze ontberingen komt hij eindelijk achter het geheim van zijn afkomst en vindt hij zijn echte moeder.August Willemsen maakte als eerste een voortreffelijke vertaling van het integrale boek. In zijn nawoord ligt hij bloot wat het geheim is van deze lievelingsroman van generatie op generatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hector Malot
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584012
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
742

Beschrijving

ZONDER FAMILIE



Alleen op de wereld vertelt het verhaal van de vondeling Rémi. Tot zijn achtste jaar woont hij bij zijn pleegmoeder Barberin, daarna wordt hij verkocht aan Signor Vitalis, een straatmuzikant die met zijn dieren van dorp naar dorp trekt.

Onderweg bouwt Rémi een warme vriendschap op met het aapje Jolie-Coeur. Wanneer zijn kameraadje sterft aan longontsteking en Vitalis kort daarna ook, is Rémi gedwongen alleen verder te gaan. Na vele omzwervingen en talloze ontberingen komt hij eindelijk achter het geheim van zijn afkomst en vindt hij zijn echte moeder.



August Willemsen maakte als eerste een voortreffelijke vertaling van het integrale boek. In zijn nawoord ligt hij bloot wat het geheim is van deze lievelingsroman van generatie op generatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hector Malot
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584012
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
742

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken