Alles in anders (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Victoria Farkas

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Juul is een vrolijke meid met veel vriendinnen en een grote dosis fantasie, maar sinds een jaar is ze ernstig ziek. Ze wacht op een donornier, maar als dat te lang duurt, zal ze het niet overleven. Juul wil dat iedereen haar behandelt als een gewoon mens, niet als een zieke. En daarom besluit ze om niemand meer te vertellen dat ze ziek is, ook die leuke jongen niet waar ze verliefd op wordt. Maar is dat wel de beste strategie?Thomas doet het redelijk goed op school en heeft genoeg vrienden om leuke dingen mee te doen. Sinds een paar weken heeft hij een nieuwe hobby: waarheden sparen. Het is zijn manier om te kunnen omgaan met de waarheid waar hij per toeval achtergekomen is: de man die hij altijd als zijn biologische vader heeft gezien, is niet zijn echte vader! Hij gaat zo op in het verzamelen en het vertellen van waarheden dat hij van anderen hetzelfde verwacht. Maar vertelt hij zelf alles wel eerlijk? En is de waarheid altijd de echte waarheid? Langzaam komt hij erachter dat de waarheid vele gezichten heeft.Zonder dat ze het van elkaar weten, chatten Juul en Thomas met elkaar (onder verzonnen namen) op een populair jongerenforum. Ze raken steeds meer betrokken bij elkaars leven, maar kunnen ze elkaar ook daadwerkelijk helpen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victoria Farkas
Uitgever
Moon
ISBN
9789048804276
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
607956 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Juul is een vrolijke meid met veel vriendinnen en een grote dosis fantasie, maar sinds een jaar is ze ernstig ziek. Ze wacht op een donornier, maar als dat te lang duurt, zal ze het niet overleven. Juul wil dat iedereen haar behandelt als een gewoon mens, niet als een zieke. En daarom besluit ze om niemand meer te vertellen dat ze ziek is, ook die leuke jongen niet waar ze verliefd op wordt. Maar is dat wel de beste strategie?
Thomas doet het redelijk goed op school en heeft genoeg vrienden om leuke dingen mee te doen. Sinds een paar weken heeft hij een nieuwe hobby: waarheden sparen. Het is zijn manier om te kunnen omgaan met de waarheid waar hij per toeval achtergekomen is: de man die hij altijd als zijn biologische vader heeft gezien, is niet zijn echte vader! Hij gaat zo op in het verzamelen en het vertellen van waarheden dat hij van anderen hetzelfde verwacht. Maar vertelt hij zelf alles wel eerlijk? En is de waarheid altijd de echte waarheid? Langzaam komt hij erachter dat de waarheid vele gezichten heeft.
Zonder dat ze het van elkaar weten, chatten Juul en Thomas met elkaar (onder verzonnen namen) op een populair jongerenforum. Ze raken steeds meer betrokken bij elkaars leven, maar kunnen ze elkaar ook daadwerkelijk helpen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victoria Farkas
Uitgever
Moon
ISBN
9789048804276
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
607956 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken