Altijd feest in goudkust

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Annemarie Bon

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Altijd feest in Goudkust is een heerlijke dikke leesbundel over de avonturen van Jennifer en haar familie in een bijzondere volksbuurt. Omdat de adellijke ouders van Jennifer al hun geld hebben verloren bij de paardenrace, moeten ze naar Goudkust verhuizen. Een achterbuurt, zoals Jennifers moeder het noemt. Jennifer vindt dat helemaal niet erg, want nu heeft ze eindelijk kinderen om mee te spelen! Al snel heeft Jennifer contact met de kinderen uit de buurt en als haar ouders besluiten dat hun paard naar de slacht moet, helpen debuurtkinderen haar. Maar daar staat wel iets tegenover! Dan valt Goudkust in de prijzen. De hoofdprijs van de Straatnamenloterij valt op de Goudenregenstraat. Niets is meer het zelfde en moet de hele buurt op de cursus 'Zo maakt geld gelukkig'.De vele illustraties van Andrea Kruis passen uitstekend bij de grappige sfeer van de avonturen in Goudkust.Een heerlijk vrolijk boek met veel grappige dialogen. Vooral de tegenstellingen tussen de bekakte moeder van Jennifer en Tessa, het buurmeisje, zijn erg leuk om te lezen. Een gezellig boek voor jongens en meisjes vanaf een jaar of acht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie Bon
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402600131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Altijd feest in Goudkust is een heerlijke dikke leesbundel over de avonturen van Jennifer en haar familie in een bijzondere volksbuurt. Omdat de adellijke ouders van Jennifer al hun geld hebben verloren bij de paardenrace, moeten ze naar Goudkust verhuizen. Een achterbuurt, zoals Jennifers moeder het noemt. Jennifer vindt dat helemaal niet erg, want nu heeft ze eindelijk kinderen om mee te spelen! Al snel heeft Jennifer contact met de kinderen uit de buurt en als haar ouders besluiten dat hun paard naar de slacht moet, helpen de
buurtkinderen haar. Maar daar staat wel iets tegenover! Dan valt Goudkust in de prijzen. De hoofdprijs van de Straatnamenloterij valt op de Goudenregenstraat. Niets is meer het zelfde en moet de hele buurt op de cursus 'Zo maakt geld gelukkig'.
De vele illustraties van Andrea Kruis passen uitstekend bij de grappige sfeer van de avonturen in Goudkust.

Een heerlijk vrolijk boek met veel grappige dialogen. Vooral de tegenstellingen tussen de bekakte moeder van Jennifer en Tessa, het buurmeisje, zijn erg leuk om te lezen. Een gezellig boek voor jongens en meisjes vanaf een jaar of acht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie Bon
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402600131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken