Alweer die groep drie (e-Book)

dyslexie vriendelijk

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Vivian den Hollander

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Na de grote vakantie verandert er veel voor Manon, Jorn, Luciano en Sammie. Ze komen in groep drie en leren daar lezen en schrijven. Intussen wordt de school verbouwd. Er is een schilder en de kinderen mogen van hem letters oefenen op de muur. Dan gebeuren er ineens vreemde dingen: de bureaustoel van de juf is helemaal nat, de verjaardagstraktatie van een van de leerlingen wordt gestolen en ook de jojo van Luciano is verdwenen. Wat is er aan de hand?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vivian den Hollander
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000334049
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1747724 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

 

Na de grote vakantie verandert er veel voor Manon, Jorn, Luciano en Sammie. Ze komen in groep drie en leren daar lezen en schrijven. Intussen wordt de school verbouwd. Er is een schilder en de kinderen mogen van hem letters oefenen op de muur. Dan gebeuren er ineens vreemde dingen: de bureaustoel van de juf is helemaal nat, de verjaardagstraktatie van een van de leerlingen wordt gestolen en ook de jojo van Luciano is verdwenen. Wat is er aan de hand?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vivian den Hollander
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000334049
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1747724 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken