Alweer een feestdag

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Guus Martens

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat wordt er eigenlijk gevierd met Kerstmis, Driekoningen, Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren? Kinderen vragen ernaar. Wat is dan leuker om hen het verhaal over elk van die feestdagen te kunnen voorlezen? Oudere kinderen kunnen ze natuurlijk ook zelf lezen. De verhalen zijn aanvankelijk geschreven op verzoek van een moeder. De kinderlijke aandacht en hun verstilling bleek te verrassen. Dat was genoeg reden om de verhalen in boekvorm uit te geven, zodat ook andere ouders, opvoeders en kinderen ervan kunnen profiteren. Maria de Vet heeft het boek verlucht met afbeeldingen in kleur.Guus Martens is schrijver en pedagoog met een theologische achtergrond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Martens
Uitgever
Boekenplan
ISBN
9789086661992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Wat wordt er eigenlijk gevierd met Kerstmis, Driekoningen, Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren? Kinderen vragen ernaar. Wat is dan leuker om hen het verhaal over elk van die feestdagen te kunnen voorlezen? Oudere kinderen kunnen ze natuurlijk ook zelf lezen.
De verhalen zijn aanvankelijk geschreven op verzoek van een moeder. De kinderlijke aandacht en hun verstilling bleek te verrassen. Dat was genoeg reden om de verhalen in boekvorm uit te geven, zodat ook andere ouders, opvoeders en kinderen ervan kunnen profiteren.
Maria de Vet heeft het boek verlucht met afbeeldingen in kleur.

Guus Martens is schrijver en pedagoog met een theologische achtergrond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Martens
Uitgever
Boekenplan
ISBN
9789086661992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken