Angsthaas vooruit!

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Sander Grip

Hardback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onverklaarbare angsten; elk kind krijgt er een keer last van. Dat je bang bent voor dieren. Of voor het donker, hét moment dat de monsters komen. Arnaud heeft dat ook. Arnaud is een klein, bangig haasje. Maar als hij slaapt, is hij koelbloedig en verslaat hij elk monster. Want in elk bang kind schuilt een dappere held. Of heldin natuurlijk.Sander Grip is freelance bedrijfsjournalist en woont met zijn vrouw en kinderen in Rotterdam. Het idee voor dit boek komt van zijn zoon, Pepijn, die vertelde hoe hij het monster in het donker verslaat. In zijn dromen, want daar kan alles. Pepijn maakte er zelf de foto's, knutselwerkjes en tekeningen bij.Het boek is gebonden door middel van wire-o. En omdat het over een bang haasje gaat, is de cover glow-in-the-dark!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sander Grip
Uitgever
Sander Grip
ISBN
9789081587006
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Onverklaarbare angsten; elk kind krijgt er een keer last van. Dat je bang bent voor dieren. Of voor het donker, hét moment dat de monsters komen. Arnaud heeft dat ook. Arnaud is een klein, bangig haasje. Maar als hij slaapt, is hij koelbloedig en verslaat hij elk monster. Want in elk bang kind schuilt een dappere held. Of heldin natuurlijk.

Sander Grip is freelance bedrijfsjournalist en woont met zijn vrouw en kinderen in Rotterdam. Het idee voor dit boek komt van zijn zoon, Pepijn, die vertelde hoe hij het monster in het donker verslaat. In zijn dromen, want daar kan alles. Pepijn maakte er zelf de foto's, knutselwerkjes en tekeningen bij.

Het boek is gebonden door middel van wire-o. En omdat het over een bang haasje gaat, is de cover glow-in-the-dark!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sander Grip
Uitgever
Sander Grip
ISBN
9789081587006
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken