Apex Legends - De strijd (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Alain T. Alain T. Puyssegur

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een spannend avontuur in de wereld van Apex Legends! De zestienjarige Finn is geen gewone tiener. Sinds de Frontier War uitbrak is niets in zijn leven nog hetzelfde. Tijdens de oorlog is zijn vader naar het front vertrokken en nooit meer teruggekomen. En alsof dat nog niet afschuwelijk genoeg is heeft Finn zijn rechterbeen verloren. Ondanks alles put Finn kracht uit de tegenslagen die zijn leven voorgoed hebben veranderd en is hij vastbesloten om mee te doen aan de beruchte Apex Games. Hij zal al zijn moed nodig hebben om de meedogenloze gevechten te overleven en de confrontatie aan te gaan met de charismatische tegenstanderr die hem als zijn eigen schaduw lijkt te achtervolgen… Apex Legends: de strijd is wereldwijd de allereerste fanfiction geïnspireerd op de razendpopulaire game Apex Legends. Een legendarisch avontuur over moed, vriendschap en je lot in eigen handen nemen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alain T. Alain T. Puyssegur
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000371266
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
1477433 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een spannend avontuur in de wereld van Apex Legends!

De zestienjarige Finn is geen gewone tiener. Sinds de Frontier War uitbrak is niets in zijn leven nog hetzelfde. Tijdens de oorlog is zijn vader naar het front vertrokken en nooit meer teruggekomen. En alsof dat nog niet afschuwelijk genoeg is heeft Finn zijn rechterbeen verloren.

Ondanks alles put Finn kracht uit de tegenslagen die zijn leven voorgoed hebben veranderd en is hij vastbesloten om mee te doen aan de beruchte Apex Games. Hij zal al zijn moed nodig hebben om de meedogenloze gevechten te overleven en de confrontatie aan te gaan met de charismatische tegenstanderr die hem als zijn eigen schaduw lijkt te achtervolgen…

Apex Legends: de strijd is wereldwijd de allereerste fanfiction geïnspireerd op de razendpopulaire game Apex Legends. Een legendarisch avontuur over moed, vriendschap en je lot in eigen handen nemen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alain T. Alain T. Puyssegur
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000371266
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
1477433 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken