Apollo's ondergang (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Rom Molemaker

EPUB met digitaal watermerk | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als iemand me had kunnen garanderen dat ik Apollo Vrieling nooit meer zou tegenkomen, echt mijn héle leven niet, zou ik dat van harte hebben toegejuicht. Want hij is gevaarlijkste misgeboorte die bestaat. De kans dat ik hem ombreng is groter dan de kans dat ik hem alleen maar in elkaar sla. En als er iemand is die denkt dat dit alleen maar bij wijze van spreken is, heeft hij het mis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rom Molemaker
Uitgever
Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
ISBN
9789025114572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
2413127 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Als iemand me had kunnen garanderen dat ik Apollo Vrieling nooit meer zou tegenkomen, echt mijn héle leven niet, zou ik dat van harte hebben toegejuicht. Want hij is gevaarlijkste misgeboorte die bestaat. De kans dat ik hem ombreng is groter dan de kans dat ik hem alleen maar in elkaar sla. En als er iemand is die denkt dat dit alleen maar bij wijze van spreken is, heeft hij het mis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rom Molemaker
Uitgever
Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
ISBN
9789025114572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
2413127 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken