Applaus zonder handen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Leo Bormans

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bjorn ratelt met zijn kleine, rode vrachtwagen het plein op. Hij komt affiches ophangen voor het circus van zijn vader dat een week later volgt. Maar in dit dorp is alles anders en er komen geen kinderen opdagen. Waar zijn ze naartoe? Bjorn komt het te weten, maar al snel wordt hij weggejaagd. Hij besluit verder te trekken en onderweg stoot hij op kinderen en volwassenen zonder rechten. Hoe is het zover kunnen komen? Bjorn sluit vriendschap met Boris en David, maar zijn ze samen sterk genoeg voor het onrecht waarop ze botsen? Een uitzonderlijk verhaal dat de lezer bocht na bocht meeneemt naar echt onrecht. Iedereen zou dit boek moeten lezen om te weten wat kinder- en mensenrechten precies betekenen. En wat er gebeurt als ze niet meer zo vanzelfsprekend zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leo Bormans
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044811537
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

Bjorn ratelt met zijn kleine, rode vrachtwagen het plein op. Hij komt affiches ophangen voor het circus van zijn vader dat een week later volgt. Maar in dit dorp is alles anders en er komen geen kinderen opdagen. Waar zijn ze naartoe? Bjorn komt het te weten, maar al snel wordt hij weggejaagd. Hij besluit verder te trekken en onderweg stoot hij op kinderen en volwassenen zonder rechten. Hoe is het zover kunnen komen? Bjorn sluit vriendschap met Boris en David, maar zijn ze samen sterk genoeg voor het onrecht waarop ze botsen?
Een uitzonderlijk verhaal dat de lezer bocht na bocht meeneemt naar echt onrecht. Iedereen zou dit boek moeten lezen om te weten wat kinder- en mensenrechten precies betekenen. En wat er gebeurt als ze niet meer zo vanzelfsprekend zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leo Bormans
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044811537
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken