Arno en de bal

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Yvonne Jagtenberg

Hardback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arno en de bal gaat over het overwinnen van je angst en over het maken van nieuwe vrienden. Dit is het vierde prentenboek van Yvonne Jagtenberg over het jongetje Arno. De eerdere drie prentenboeken waren een succes en verschenen ook in o.a. Japan, Engeland, Frankrijk, Australië, België, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Dit vierde boek verschijnt bij Uitgeverij Rubinstein, vlak voor het WK Voetbal. Arno krijgt een bal van zijn ouders.‘Wel voorzichtig mee zijn, hoor,’ krijgt hij ingefluisterd als hij ermee naar buiten gaat. Echt wel, denkt Arno, en hij houdt zijn mooie echte wedstrijdbal stevig vast. Maar tegen een echte bal moet je natuurlijk wel kunnen en durven trappen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvonne Jagtenberg
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047606772
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Arno en de bal gaat over het overwinnen van je angst en over het maken van nieuwe vrienden. Dit is het vierde prentenboek van Yvonne Jagtenberg over het jongetje Arno. De eerdere drie prentenboeken waren een succes en verschenen ook in o.a. Japan, Engeland, Frankrijk, Australië, België, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Dit vierde boek verschijnt bij Uitgeverij Rubinstein, vlak voor het WK Voetbal. Arno krijgt een bal van zijn ouders.

‘Wel voorzichtig mee zijn, hoor,’ krijgt hij ingefluisterd als hij ermee naar buiten gaat. Echt wel, denkt Arno, en hij houdt zijn mooie echte wedstrijdbal stevig vast. Maar tegen een echte bal moet je natuurlijk wel kunnen en durven trappen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvonne Jagtenberg
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047606772
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken