Artemis Fowl 4 bedrog van Opal (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Eoin Colfer

EPUB met digitaal watermerk | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het veertienjarige criminele genie Artemis Fowl weet op geniale wijze het beroemde kunstwerk De elfendief uit een bankkluis te ontvreemden. Wanneer hij de authen-ticiteit van het schilderij wil vaststellen, weet Butler, Artemis' bodyguard, nog maar net een aanslag op zijn jonge meester te verijdelen. Welke vijand heeft het op Artemis' leven voorzien?Op hetzelfde moment wordt Holly Short samen met haar elfBI-commandant Julius Root in een hinderlaag gelokt. Voor de surveillancecamera's lijkt het net alsof Holly haar commandant neerschiet, alvorens uit de hinderlaag te ontsnappen en naar de oppervlakte te vertrekken. Wie zal Holly geloven als ze vertelt dat ze Julius Root juist probeerde te redden?Het wordt al snel duidelijk wie er verantwoordelijk is voor de problemen: Opal Koboi. Na het mislukken van de koboldenopstand leek de kwaadaardige rebellenleidster in een diepe coma beland te zijn Maar eenmaal ontwaakt uit haar schijncoma wil ze wraak nemen op iedereen die verantwoordelijk was voor haar falen: Holly Short, Julius Root en Artemis Fowl.Een flitsend, modern sprookje.' HET PAROOLSpannend, vol technologische en futuristische trucs.' NBD

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eoin Colfer
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789047511144
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
583554 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Het veertienjarige criminele genie Artemis Fowl weet op geniale wijze het beroemde kunstwerk De elfendief uit een bankkluis te ontvreemden. Wanneer hij de authen-ticiteit van het schilderij wil vaststellen, weet Butler, Artemis' bodyguard, nog maar net een aanslag op zijn jonge meester te verijdelen. Welke vijand heeft het op Artemis' leven voorzien?
Op hetzelfde moment wordt Holly Short samen met haar elfBI-commandant Julius Root in een hinderlaag gelokt. Voor de surveillancecamera's lijkt het net alsof Holly haar commandant neerschiet, alvorens uit de hinderlaag te ontsnappen en naar de oppervlakte te vertrekken. Wie zal Holly geloven als ze vertelt dat ze Julius Root juist probeerde te redden?
Het wordt al snel duidelijk wie er verantwoordelijk is voor de problemen: Opal Koboi. Na het mislukken van de koboldenopstand leek de kwaadaardige rebellenleidster in een diepe coma beland te zijn Maar eenmaal ontwaakt uit haar schijncoma wil ze wraak nemen op iedereen die verantwoordelijk was voor haar falen: Holly Short, Julius Root en Artemis Fowl.
Een flitsend, modern sprookje.' HET PAROOL
Spannend, vol technologische en futuristische trucs.' NBD

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eoin Colfer
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789047511144
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
583554 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken