Babe you got this

van meisje met dromen naar vrouw met succes. advies van 23 girlbosses

Prijs € 23,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Emilie Sobels, Martje Haverkamp

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van meisje met dromen naar vrouw met visie Steeds meer vrouwen zijn al jong heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en wolken van gezonde baby’s. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Het inspireert de ´nieuwe generatie´ van jonge vrouwen om zoveel mogelijk uit het leven te halen. En het liefst vandaag nog. Want dat is wat social media doen: ze laten de perfecte werelden zien, maar niet de weg naar die successen toe. In Babe, you got this vragen Emilie Sobels (28), oprichter van Hashtag Workmode en Martje Haverkamp (23), zelf aan het begin van haar carrière, twintig succesvolle vrouwen om advies. Hoe wisten zij waar ze goed in waren? Hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke keuzes hebben ze gemaakt? Welke misstappen maakten ze onderweg? Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: ‘Babe, you got this.’ Emilie Sobels (28) begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee locaties en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.|Martje Haverkamp (23) is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nóg sneller? In Babe, you got this neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die het gemaakt hebben, en daar dolgelukkig mee zijn.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emilie Sobels, Martje Haverkamp
Uitgever
#Workmode
ISBN
9789000355617
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Van meisje met dromen naar vrouw met visie

Steeds meer vrouwen zijn al jong heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en wolken van gezonde baby’s. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Het inspireert de ´nieuwe generatie´ van jonge vrouwen om zoveel mogelijk uit het leven te halen. En het liefst vandaag nog. Want dat is wat social media doen: ze laten de perfecte werelden zien, maar niet de weg naar die successen toe.

In Babe, you got this vragen Emilie Sobels (28), oprichter van Hashtag Workmode en Martje Haverkamp (23), zelf aan het begin van haar carrière, twintig succesvolle vrouwen om advies. Hoe wisten zij waar ze goed in waren? Hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke keuzes hebben ze gemaakt? Welke misstappen maakten ze onderweg?

Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: ‘Babe, you got this.’

Emilie Sobels (28) begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee locaties en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.|
Martje Haverkamp (23) is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nóg sneller? In Babe, you got this neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die het gemaakt hebben, en daar dolgelukkig mee zijn.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emilie Sobels, Martje Haverkamp
Uitgever
#Workmode
ISBN
9789000355617
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken