Bas, waar ga je heen?

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bas, waar ga je heen? is het derde deel van de prentenboeken binnen het Basproject. Dit deel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. In 'Bas, waar ga je heen?' onderneemt Bas samen met zijn ouders, zus Marieke en broertje Jeroen allerlei avonturen. De vrolijke Bas gaat naar de dierenwinkel, een pannenkoekenrestaurant, de kinderboerderij, de bibliotheek en hij gaat ook kamperen. Het geeft het kind de gelegenheid om de wereld op speelse wijze te verkennen. De zestien platen zijn afgestemd op de vier jaargetijden. 'Bas, waar ga je heen?' sluit aan bij de sociaal-emotionele vorming en biedt talloze aanknopingspunten voor een gesprek. Bij dit prentenboek hoort een praktische handleiding voor ouders, verzorgers en leerkrachten. Per plaatje zijn een verhaaltje, enkele vragen en andere suggesties opgenomen. Hierdoor heeft dit prentenboek een speels, educatief karakter. Dit prentenboek is ontwikkeld door de werkgroep 'Onderwijsvoorrang' te Staphorst. De illustraties zijn verzorgd door Dagmar Stam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Groen Educatief, Uitgeverij
ISBN
9789089012609
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

Bas, waar ga je heen? is het derde deel van de prentenboeken binnen het Basproject. Dit deel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. In 'Bas, waar ga je heen?' onderneemt Bas samen met zijn ouders, zus Marieke en broertje Jeroen allerlei avonturen. De vrolijke Bas gaat naar de dierenwinkel, een pannenkoekenrestaurant, de kinderboerderij, de bibliotheek en hij gaat ook kamperen. Het geeft het kind de gelegenheid om de wereld op speelse wijze te verkennen. De zestien platen zijn afgestemd op de vier jaargetijden. 'Bas, waar ga je heen?' sluit aan bij de sociaal-emotionele vorming en biedt talloze aanknopingspunten voor een gesprek.

Bij dit prentenboek hoort een praktische handleiding voor ouders, verzorgers en leerkrachten. Per plaatje zijn een verhaaltje, enkele vragen en andere suggesties opgenomen. Hierdoor heeft dit prentenboek een speels, educatief karakter.

Dit prentenboek is ontwikkeld door de werkgroep 'Onderwijsvoorrang' te Staphorst. De illustraties zijn verzorgd door Dagmar Stam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Groen Educatief, Uitgeverij
ISBN
9789089012609
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken