Bij ons in het dorp

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Jan Terlouw

Paperback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek vertelt over het Nederlandse dorpsleven vlak na de Tweede Wereldoorlog. Centraal in Bij ons in het dorp staan de drie vrienden Henk, Gijs en Hein. In hun dorp Caddum heeft iedereen een bijnaam. Zo wordt Henk van Brakel ‘Henk van Henk van Aartje’ genoemd. En Gijs Bakkenes heet Gijsje Pluim. In Caddum gebeurt meestal niet veel. De vrienden Hein, Henk en Gijs vervelen zich dan ook vaak. Maar dan verdwijnt er een jongetje. Is hij dood? Of houdt iemand hem misschien gevangen? De vrienden gaan op onderzoek uit ... Bij ons in het dorp is een bewerking van Bij ons in Caddum van Jan Terlouw. Deze bekende politicus en jeugdliteratuurschrijver, schreef ook Oorlogswinter, Koning van Katoren en Oosterschelde; Windkracht 10.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Leeslicht
ISBN
9789086960842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Beschrijving

Dit boek vertelt over het Nederlandse dorpsleven vlak na de Tweede Wereldoorlog.

Centraal in Bij ons in het dorp staan de drie vrienden Henk, Gijs en Hein. In hun dorp Caddum heeft iedereen een bijnaam. Zo wordt Henk van Brakel ‘Henk van Henk van Aartje’ genoemd. En Gijs Bakkenes heet Gijsje Pluim. In Caddum gebeurt meestal niet veel. De vrienden Hein, Henk en Gijs vervelen zich dan ook vaak. Maar dan verdwijnt er een jongetje. Is hij dood? Of houdt iemand hem misschien gevangen? De vrienden gaan op onderzoek uit ...

Bij ons in het dorp is een bewerking van Bij ons in Caddum van Jan Terlouw. Deze bekende politicus en jeugdliteratuurschrijver, schreef ook Oorlogswinter, Koning van Katoren en Oosterschelde; Windkracht 10.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Leeslicht
ISBN
9789086960842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken