Bijbel voor kinderen

Prijs € 26,99

Uitverkocht

Anke de Graaf

Hardback | December 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

BIJBEL VOOR KINDEREN Met dit prachtige boek neemt Anne de Graaf kinderen mee in de wereld van het Oude en Nieuwe Testament. Zij vertelt 300 bijbelverhalen, waarbij de bekende bijbelse volgorde is aangehouden. De schrijfster verstaat de kunst om de oorspronkelijke teksten zo boeiend en getrouw na te vertellen dat kinderen ademloos zullen luisteren. Door het eenvoudige taalgebruik is dit boek geschikt om voor te lezen, maar ook om door kinderen zelf gelezen te worden. In deze kinderbijbel staan verhalen die de geschiedenis beschrijven die God met zijn volk Isra gaat. Verhalen over mensen. Verhalen over God. Verhalen over Jezus en de eerste christenen. Mede door de krachtige illustraties zijn en blijven de verhalen zeer aansprekend. Met illustraties van Jos z Montero

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anke de Graaf
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026614095
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Beschrijving

BIJBEL VOOR KINDEREN
Met dit prachtige boek neemt Anne de Graaf kinderen mee in de wereld van het Oude en Nieuwe Testament. Zij vertelt 300 bijbelverhalen, waarbij de bekende bijbelse volgorde is aangehouden. De schrijfster verstaat de kunst om de oorspronkelijke teksten zo boeiend en getrouw na te vertellen dat kinderen ademloos zullen luisteren. Door het eenvoudige taalgebruik is dit boek geschikt om voor te lezen, maar ook om door kinderen zelf gelezen te worden.
In deze kinderbijbel staan verhalen die de geschiedenis beschrijven die God met zijn volk Isra gaat. Verhalen over mensen. Verhalen over God. Verhalen over Jezus en de eerste christenen.
Mede door de krachtige illustraties zijn en blijven de verhalen zeer aansprekend.
Met illustraties van Jos z Montero

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anke de Graaf
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026614095
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken