Bitterzoet - novelle (e-Book)

€ 4,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jennifer L. Armentrout

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dez en Jasmine waren onafscheidelijk. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en door wie ze leerde wat het betekent om een wachter te zijn – om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad. Maar toen verdween Dez plotseling. Nu, drie jaar later en tien keer knapper, is hij opeens terug en hij wil de draad met Jasmine weer oppakken. Maar durft zij dat risico nog wel te nemen? Dez krijgt zeven dagen om haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen om haar hart te veroveren – of het opnieuw in duizend stukken te breken… 'Bitterzoet' van Jennifer L. Armentrout is de novelle in de populaire Dark Elements-serie, die voorafgaat aan 'Witheet', 'Steenkoud' en 'Ademloos'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020539035
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2079587 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dez en Jasmine waren onafscheidelijk. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en door wie ze leerde wat het betekent om een wachter te zijn – om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad. Maar toen verdween Dez plotseling. Nu, drie jaar later en tien keer knapper, is hij opeens terug en hij wil de draad met Jasmine weer oppakken. Maar durft zij dat risico nog wel te nemen? Dez krijgt zeven dagen om haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen om haar hart te veroveren – of het opnieuw in duizend stukken te breken…

'Bitterzoet' van Jennifer L. Armentrout is de novelle in de populaire Dark Elements-serie, die voorafgaat aan 'Witheet', 'Steenkoud' en 'Ademloos'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020539035
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2079587 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken