Blessuretijd

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Corien Oranje

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hé, Matteo! Niet zo beleefd! Het is je moeder niet!' Trainer Fons staat te roepen, zijn handen als een toeter aan zijn mond. Matteo klemt zijn tanden op elkaar. Nee. Dat weet hij, dat Bauke zijn moeder niet is. Maar hij is wel een kop groter dan hij. Matteo is aangenomen op de Voetbalschool van sc Heerenveen. Voetbal is alles voor hem. Maar hij zit nog in zijn proefperiode, en maakt zich grote zorgen: zal hij op de voetbalschool mogen blijven of niet? De selectie is streng. Matteo's pake, oud-profvoetballer, is er zeker van: zijn kleinzoon heeft talent. Hij heeft een prachtige voetbal met handtekeningen van sc Heerenveenspelers voor Matteo gekocht. Ook als pake in het ziekenhuis ligt, moedigt hij Matteo aan om door te gaan. Om de wedstrijd tegen fc Groningen te winnen - voor hem. Matteo wil graag dat pake bij de mooiste wedstrijd uit zijn leven kan zijn. Maar kan dat, nu pake zo ziek is? Een spannend verhaal over voetbal, vriendschap, ziekte en hoop. Met voetbaltips, trucs en coole weetjes. En een exclusief interview met sc Heerenveenvoetballer Mika Väyrynen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corien Oranje
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431220
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Hé, Matteo! Niet zo beleefd! Het is je moeder niet!' Trainer Fons staat te roepen, zijn handen als een toeter aan zijn mond. Matteo klemt zijn tanden op elkaar. Nee. Dat weet hij, dat Bauke zijn moeder niet is. Maar hij is wel een kop groter dan hij.

Matteo is aangenomen op de Voetbalschool van sc Heerenveen. Voetbal is alles voor hem. Maar hij zit nog in zijn proefperiode, en maakt zich grote zorgen: zal hij op de voetbalschool mogen blijven of niet? De selectie is streng. Matteo's pake, oud-profvoetballer, is er zeker van: zijn kleinzoon heeft talent. Hij heeft een prachtige voetbal met handtekeningen van sc Heerenveenspelers voor Matteo gekocht. Ook als pake in het ziekenhuis ligt, moedigt hij Matteo aan om door te gaan. Om de wedstrijd tegen fc Groningen te winnen - voor hem. Matteo wil graag dat pake bij de mooiste wedstrijd uit zijn leven kan zijn. Maar kan dat, nu pake zo ziek is? Een spannend verhaal over voetbal, vriendschap, ziekte en hoop. Met voetbaltips, trucs en coole weetjes. En een exclusief interview met sc Heerenveenvoetballer Mika Väyrynen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corien Oranje
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431220
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken