Bouwprojecten 2011

ontwerpen, trends en kostenkengetallen van projecten

Prijs € 150,90

Uitverkocht

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boekje bevat gerealiseerde woning- en utiliteitsbouwprojecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, herbestemming en renovatie. Met deze pocket heeft u snel een kostenindicatie in de initiatief- en voorlopige ontwerpfase van een bouwproject. Ook leveren de gepubliceerde referentieprojecten een goed kader voor uw eigen projecten. Bovendien beschikt u met Bouwprojecten over de laatste trends in ontwerp, constructie en materiaaltoepassingen.Altijd op de hoogteElk jaar verschijnt er een nieuwe editie met een verzameling van nieuwe projecten. Zo bouwt u een archief op met trends en kostenkengetallen van de laatste jaren. U blijft dan altijd op hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789012583237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Dit boekje bevat gerealiseerde woning- en utiliteitsbouwprojecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, herbestemming en renovatie.
Met deze pocket heeft u snel een kostenindicatie in de initiatief- en voorlopige ontwerpfase van een bouwproject. Ook leveren de gepubliceerde referentieprojecten een goed kader voor uw eigen projecten. Bovendien beschikt u met Bouwprojecten over de laatste trends in ontwerp, constructie en materiaaltoepassingen.
Altijd op de hoogte
Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie met een verzameling van nieuwe projecten. Zo bouwt u een archief op met trends en kostenkengetallen van de laatste jaren. U blijft dan altijd op hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789012583237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken