Brugklasproof, dropkicks en topvoetbal

Prijs € 15,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Gonneke Huizing

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe zou het zijn op het PC Hooft College? Ik was niet echt zenuwachtig ofzo. Maar gisteravond las ik op msn dat sommige kinderen buikpijn hadden voor de eerste schooldag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
WPG Kindermedia
ISBN
9789025111663
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dropkicks
Mijn mannetje kwam aangestoven om mij de bal afhandig te maken. Ik deed alsof ik de bal ging trappen, maar op het allerlaatste moment kapte ik de bal achter mijn standbeen langs en schoot raak. Gelukt!

Topvoetbal
Dit was het dus. Hét grote moment waarop ik al zolang hoopte. Ik zou misschien in een van de zes districtsteams van Nederland komen en nationaal kampioen worden. Hoe waanzinnig kicken was dát?

Nigel is helemaal brugklasproof, hij maakt zich er niet druk om. Hij is vooral bezig met zijn voetbalcarrière, die dit jaar super gaat. Maar of de sfeer binnen de club zo leuk is? Er is steeds gedoe met Diego, een arrogant voetballertje uit Argentinië. Thuis staat de boel ook flink op zijn kop. En wat is er aan de hand met Fleur, zijn vriendinnetje uit groep 8?

Lees ook over Nigel en Fleur:
Cito-stress, turntoestellen en afscheidsfeest
Brugpiepers, turntoppers en beugelbekkies
Supercito, voetbalschoenen en sms-alarm

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
WPG Kindermedia
ISBN
9789025111663
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken