Casper en Elvig

worden wereldberoemder

Prijs € 15,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Hermine Landvreugd

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen beleven die zomer de meest ongewone avonturen en verrichten tussen neus en lippen door ook nog een heldendaad. Casper en Elvig worden wereldberoemder is een jeugdroman over een boezemvriendschap tussen heel verschillende jongens. Hermine Landvreugd publiceerde sinds haar debuut (Het zilveren theeëi, 1993) diverse verhalenbundels en kinderboeken, waarvan Willem is een weerwolf (Vlag en Wimpel 2001) misschien wel een van de bekendste is. De VPRO baseerde er de jeugdserie Ik ben Willem op die bekroond werd met de Cinekid Kinderkastprijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hermine Landvreugd
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699347
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195

Beschrijving

Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen beleven die zomer de meest ongewone avonturen en verrichten tussen neus en lippen door ook nog een heldendaad.

Casper en Elvig worden wereldberoemder is een jeugdroman over een boezemvriendschap tussen heel verschillende jongens.

Hermine Landvreugd publiceerde sinds haar debuut (Het zilveren theeëi, 1993) diverse verhalenbundels en kinderboeken, waarvan Willem is een weerwolf (Vlag en Wimpel 2001) misschien wel een van de bekendste is. De VPRO baseerde er de jeugdserie Ik ben Willem op die bekroond werd met de Cinekid Kinderkastprijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hermine Landvreugd
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699347
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken