Chaos in je hoofd

als je ADHD hebt

Prijs € 24,99

Niet beschikbaar

Anneke Eenhoorn

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Herkenbare verhalen voor pubers met AD(H)D 'Soms wordt het me te druk, dan denk ik gewoon aan de game die ik thuisaan het spelen ben en vergeet ik even alles om me heen, heerlijk rustig!'-een puber met ADHD Uniek boek voor en door pubers over wat AD(H)D is en hoe ermee om te gaan.Vergeet je vaak te luisteren in de klas? Lukt het je niet om huiswerk te onthouden,laat staan te maken? En vraag jij je vaak af hoe het komt dat jij altijd iets kwijt bent? Dit boek legt je in heldere taal uit wat AD(H)D is en wat je ermee kunt.Bovendien laat Chaos in je hoofd handige dingen zien die jij kunt en anderen juist niet! Dit boek haalt AD(H)D uit de negatieve sfeer. Handige tips van andere pubers met AD(H)D. Herkenbare interviews.Drs. Anneke E. Eenhoorn is psychotherapeut en klinisch psycholoog. Ze is redactielid van het vaktijdschrift Kind en Adolescent Praktijk, bedenker van 'Joep Loep', een training voor kinderen met ADHD, en docent bij RINO Amsterdam en Utrecht. Eerder verscheen van haar hand 'ADHD bij kinderen' van de succesvolle reeks Kinderpsychologie in Praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anneke Eenhoorn
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414890
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Herkenbare verhalen voor pubers met AD(H)D

'Soms wordt het me te druk, dan denk ik gewoon aan de game die ik thuis
aan het spelen ben en vergeet ik even alles om me heen, heerlijk rustig!'
-een puber met ADHD

Uniek boek voor en door pubers over wat AD(H)D is en hoe ermee om te gaan.
Vergeet je vaak te luisteren in de klas? Lukt het je niet om huiswerk te onthouden,laat staan te maken? En vraag jij je vaak af hoe het komt dat jij altijd iets kwijt bent? Dit boek legt je in heldere taal uit wat AD(H)D is en wat je ermee kunt.
Bovendien laat Chaos in je hoofd handige dingen zien die jij kunt en anderen juist niet! Dit boek haalt AD(H)D uit de negatieve sfeer. Handige tips van andere pubers met AD(H)D. Herkenbare interviews.

Drs. Anneke E. Eenhoorn is psychotherapeut en klinisch psycholoog. Ze is redactielid van het vaktijdschrift Kind en Adolescent Praktijk, bedenker van 'Joep Loep', een training voor kinderen met ADHD, en docent bij RINO Amsterdam en Utrecht. Eerder verscheen van haar hand 'ADHD bij kinderen' van de succesvolle reeks Kinderpsychologie in Praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anneke Eenhoorn
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414890
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken