Check-out (e-Book)

je kunt elk moment uitchecken, maar je kunt nooit meer weg

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Juultje van den Nieuwenhof

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

IJzingwekkend spannend en vol cliffhangers - dat is Check-out! Ik zie dat er een nieuwe groepsapp is aangemaakt. Dat is raar, de beheerder is iemand die ik niet ken. Er staat alleen een nummer, en geen naam. Ik check wie er allemaal toegevoegd zijn: ons hele groepje, zo te zien. Titel: Rara. (...) Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk om me heen. Ik gebaar naar Yasin dat hij zijn telefoon moet pakken. Er komt een berichtje binnen van het vreemde nummer. Rara, wie ben ik? De leerlingen van 5 havo gaan op introductiereis naar Berlijn. Cyza heeft er zin in, maar de reis heeft een gitzwart randje. Ze kan maar niet begrijpen waarom haar beste vriendin Sabine zelfmoord gepleegd heeft. Gelukkig heeft ze veel steun aan Ryan, op wie ze een oogje heeft. In Berlijn gebeuren er vreemde dingen: er wordt een groepsapp aangemaakt op de telefoon van Sabine, terwijl ze dood is. En een klasgenoot krijgt een ongeluk en moet naar het ziekenhuis. Dan ontdekken ze de ware reden achter Sabines gruwelijke dood...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Juultje van den Nieuwenhof
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024573042
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
658 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

IJzingwekkend spannend en vol cliffhangers - dat is Check-out! Ik zie dat er een nieuwe groepsapp is aangemaakt. Dat is raar, de beheerder is iemand die ik niet ken. Er staat alleen een nummer, en geen naam. Ik check wie er allemaal toegevoegd zijn: ons hele groepje, zo te zien. Titel: Rara. (...) Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk om me heen. Ik gebaar naar Yasin dat hij zijn telefoon moet pakken. Er komt een berichtje binnen van het vreemde nummer. Rara, wie ben ik? De leerlingen van 5 havo gaan op introductiereis naar Berlijn. Cyza heeft er zin in, maar de reis heeft een gitzwart randje. Ze kan maar niet begrijpen waarom haar beste vriendin Sabine zelfmoord gepleegd heeft. Gelukkig heeft ze veel steun aan Ryan, op wie ze een oogje heeft. In Berlijn gebeuren er vreemde dingen: er wordt een groepsapp aangemaakt op de telefoon van Sabine, terwijl ze dood is. En een klasgenoot krijgt een ongeluk en moet naar het ziekenhuis. Dan ontdekken ze de ware reden achter Sabines gruwelijke dood...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Juultje van den Nieuwenhof
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024573042
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
658 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken