Crimineel cool (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rachel Renée Russell

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De avonturen van Max Kruimel – Crimineel cool is het derde deel in de supergrappige graphicnovelserie voor 9+ over Max Kruimel. Van Rachel Renée Russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts.Max heeft drie inbrekers in zijn middelbare school ontdekt, maar nu zitten ze achter hém aan! Met de hulp van zijn klasgenootje Erin kan Max ontsnappen, maar niet voor lang. Lukt het de twee vrienden om de ellendelingen te slim af te zijn? En hoe zorgen ze ervoor dat de criminelen hun verdiende loon krijgen, en zijzelf hun straf ontlopen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026150562
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
178428901 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
273

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De avonturen van Max Kruimel – Crimineel cool is het derde deel in de supergrappige graphicnovelserie voor 9+ over Max Kruimel. Van Rachel Renée Russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts.

Max heeft drie inbrekers in zijn middelbare school ontdekt, maar nu zitten ze achter hém aan! Met de hulp van zijn klasgenootje Erin kan Max ontsnappen, maar niet voor lang. Lukt het de twee vrienden om de ellendelingen te slim af te zijn? En hoe zorgen ze ervoor dat de criminelen hun verdiende loon krijgen, en zijzelf hun straf ontlopen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026150562
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
178428901 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
273

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken