Daar gaan we weer

Prijs € 14,95

Uitverkocht

A. Kranendonk

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sean - spreek uit Sjon - zit net in de puberteit, terwijl zijn moeder last heeft van opvliegers en zijn vader gebukt gaat onder een hernia en een schildklierprobleem. Zijn zus speelt te hard piano en zijn broertje loopt vaak te krijsen. Het is een vrolijke chaos om hem heen. Maar nu hij naar de brugklas gaat en hij nieuwe vrienden moet maken en bergen huiswerk heeft, is de drukte in het gezin hem iets te veel. Thuis en op school stapelt zich misverstand op misverstand. Uiteindelijk komt Sean erachter dat hij wel degelijk bij zijn ouders terecht kan en dat vrienden maken helemaal niet zo moeilijk is. Een boek vol humor, waarin de gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen. Sean komt echt van alles tegen: lastige leraren, eerste liefdes, nieuwe vrienden en rampen van ouders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Kranendonk
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

Sean - spreek uit Sjon - zit net in de puberteit, terwijl zijn moeder last heeft van opvliegers en zijn vader gebukt gaat onder een hernia en een schildklierprobleem. Zijn zus speelt te hard piano en zijn broertje loopt vaak te krijsen. Het is een vrolijke chaos om hem heen. Maar nu hij naar de brugklas gaat en hij nieuwe vrienden moet maken en bergen huiswerk heeft, is de drukte in het gezin hem iets te veel. Thuis en op school stapelt zich misverstand op misverstand. Uiteindelijk komt Sean erachter dat hij wel degelijk bij zijn ouders terecht kan en dat vrienden maken helemaal niet zo moeilijk is.

Een boek vol humor, waarin de gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen. Sean komt echt van alles tegen: lastige leraren, eerste liefdes, nieuwe vrienden en rampen van ouders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Kranendonk
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken