Dag Kapitein Winokio

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kapitein Winokio droomt al een tijdje van educatieve televisie. Hij gelooft rotsvast in de combinatie van beeld, educatie en humor. Televisiekijken mag meer zijn dan naar een schermpje staren. Kapitein Winokio wil het vertrouwen van kleuters graag inzetten om hen spelenderwijs iets te leren: dagelijkse handelingen als 'jas aandoen', 'boterhammen smeren' en 'veters knopen', maar ook de klanken, vormen en kenmerken van verschillende muziekinstrumenten. Dat ze ondertussen ook woordenschat en taaluitdrukkingen leren, is mooi meegenomen. Dag Kapitein Winokio bevat een dvd met tien speelse tv-afleveringen (van telkens 10'), een boekje met spelsuggesties voor thuis of in de klas, stappenplannen met kleurrijke foto's, losse kleurplaten en knutselbladen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Kapitein Winokio bvba
ISBN
9789490378165
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kapitein Winokio droomt al een tijdje van educatieve televisie. Hij gelooft rotsvast in de combinatie van beeld, educatie en humor. Televisiekijken mag meer zijn dan naar een schermpje staren. Kapitein Winokio wil het vertrouwen van kleuters graag inzetten om hen spelenderwijs iets te leren: dagelijkse handelingen als 'jas aandoen', 'boterhammen smeren' en 'veters knopen', maar ook de klanken, vormen en kenmerken van verschillende muziekinstrumenten. Dat ze ondertussen ook woordenschat en taaluitdrukkingen leren, is mooi meegenomen.
Dag Kapitein Winokio bevat een dvd met tien speelse tv-afleveringen (van telkens 10'), een boekje met spelsuggesties voor thuis of in de klas, stappenplannen met kleurrijke foto's, losse kleurplaten en knutselbladen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Kapitein Winokio bvba
ISBN
9789490378165
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken