Dag school, Dag huis, Dag bed

Prijs € 15,75

Uitverkocht

Vivian den Hollander

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De drie smalle boekjes van Vivian den Hollander zijn nu gebundeld. Een voorleesboek waarmee ouders hun kinderen voor kunnen bereiden op hun eerste keer naar groep één, op een verhuizing of op een bezoek aan het ziekenhuis. In dit boek over Marije, haar grote broer Pieter en hun zusje Eefje gebeurt van alles. Marije gaat voor het eerst naar de basisschool en vindt het er erg leuk. Vooral het spelen in de bouwhoek en de spelletjes in het speellokaal. Pieter, die al in groep drie zit, is stiekem een beetje jaloers, want hij moet al echt leren. Een tijdje later gaan ze verhuizen en wat is er spannender dan meerijden in een échte verhuisauto. En als Marije gaat rolschaatsen, breekt Bart, haar nieuwe buurjongetje, zijn been, maar gelukkig valt er in het ziekenhuis ook veel te lachen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vivian den Hollander
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047502760
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De drie smalle boekjes van Vivian den Hollander zijn nu gebundeld. Een voorleesboek waarmee ouders hun kinderen voor kunnen bereiden op hun eerste keer naar groep één, op een verhuizing of op een bezoek aan het ziekenhuis.
In dit boek over Marije, haar grote broer Pieter en hun zusje Eefje gebeurt van alles. Marije gaat voor het eerst naar de basisschool en vindt het er erg leuk. Vooral het spelen in de bouwhoek en de spelletjes in het speellokaal. Pieter, die al in groep drie zit, is stiekem een beetje jaloers, want hij moet al echt leren.

Een tijdje later gaan ze verhuizen en wat is er spannender dan meerijden in een échte verhuisauto. En als Marije gaat rolschaatsen, breekt Bart, haar nieuwe buurjongetje, zijn been, maar gelukkig valt er in het ziekenhuis ook veel te lachen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vivian den Hollander
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047502760
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken