De antwoorden op de grote vragen

Prijs € 23,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Stephen Hawking

Hardback | Oktober 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Stephen Hawking nog eenmaal aan het woord   In dit prachtige boek weet Stephen Hawking complexe problemen op simpele wijze uit te leggen. Helder, doordacht en met een groot gevoel voor humor. Professor Hawking was een van de beroemdste wetenschappers van onze tijd. Hij dacht na over de wereld om hem heen en beperkte zich daarbij niet tot zijn eigen vakgebied. Dat laatste maakte Hawking de persoon bij uitstek om naartoe te gaan als je op zoek was naar antwoorden op de allergrootste vragen. Variërend van het ontstaan van het heelal en de oorsprong van zwarte gaten tot uitspraken over de toekomst van onze planeet. Ondernemers, politici, technici en collega-wetenschappers klopten regelmatig bij Hawking aan voor advies, commentaar en ideeën. Iedere uitspraak haalde de krantenkoppen en altijd waren zijn antwoorden persoonlijk. Soms in de vorm van interviews en lezingen en dan weer in essays of brieven. De antwoorden op de grote vragen bundelt een aantal van dit soort interessante inzichten, afkomstig uit Hawkings persoonlijke archief met elke keer een intro van bekende personen, zoals David Attenborough, Elon Musk en Paul Davies. Het resulteert in een prachtig verzamelwerk waarbij de lezer korte en heldere antwoorden krijgt op grote vragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen Hawking
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365043
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Stephen Hawking nog eenmaal aan het woord

 

In dit prachtige boek weet Stephen Hawking complexe problemen op simpele wijze uit te leggen. Helder, doordacht en met een groot gevoel voor humor.

Professor Hawking was een van de beroemdste wetenschappers van onze tijd. Hij dacht na over de wereld om hem heen en beperkte zich daarbij niet tot zijn eigen vakgebied. Dat laatste maakte Hawking de persoon bij uitstek om naartoe te gaan als je op zoek was naar antwoorden op de allergrootste vragen. Variërend van het ontstaan van het heelal en de oorsprong van zwarte gaten tot uitspraken over de toekomst van onze planeet.

Ondernemers, politici, technici en collega-wetenschappers klopten regelmatig bij Hawking aan voor advies, commentaar en ideeën. Iedere uitspraak haalde de krantenkoppen en altijd waren zijn antwoorden persoonlijk. Soms in de vorm van interviews en lezingen en dan weer in essays of brieven. De antwoorden op de grote vragen bundelt een aantal van dit soort interessante inzichten, afkomstig uit Hawkings persoonlijke archief met elke keer een intro van bekende personen, zoals David Attenborough, Elon Musk en Paul Davies.

Het resulteert in een prachtig verzamelwerk waarbij de lezer korte en heldere antwoorden krijgt op grote vragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen Hawking
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365043
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken