De Bajka 03 Bajkakoning

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Leander Hanssen

Hardback | Maart 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maansverduistering in Podzagoera.Terwijl alle Bajka op de heuvels verzameld zijn om het Rinkelfeest te vieren, zit prinses Sikora verdrietig in haar kamer. Haar vader, koning Kroel, heeft haar voorbestemd om bruid van de maan te worden. Diezelfde nacht nog vallen de Nedznik het Bajkadorp binnen en benoemt Zwosnik, hun leider, zichzelf tot de nieuwe Bajkakoning. Zwosnik levert koning Kroel uit aan de tiran Skwar en eigent zich prinses Sikora als zijn bruid toe. Nicpon en Wilki ontsnappen en kunnen koning Kroel en prinses Sikora te bevrijden, maar dat is geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig krijgen ze hulp uit een onverwachte hoek ... De Bajkakoning is het derde deel van een vierluik. Leander Hanssen beschreef alweer een spannende ontdekkingstocht doorheen de wondere Bajkawereld, met prachtige illustraties van Caryl Strzelecki. Wil je meer weten over de leefwereld van de Bajka, surf dan naar www.red-de-bajka.be.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leander Hanssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044805451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295

Beschrijving

Maansverduistering in Podzagoera.Terwijl alle Bajka op de heuvels verzameld zijn om het Rinkelfeest te vieren, zit prinses Sikora verdrietig in haar kamer. Haar vader, koning Kroel, heeft haar voorbestemd om bruid van de maan te worden. Diezelfde nacht nog vallen de Nedznik het Bajkadorp binnen en benoemt Zwosnik, hun leider, zichzelf tot de nieuwe Bajkakoning. Zwosnik levert koning Kroel uit aan de tiran Skwar en eigent zich prinses Sikora als zijn bruid toe. Nicpon en Wilki ontsnappen en kunnen koning Kroel en prinses Sikora te bevrijden, maar dat is geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig krijgen ze hulp uit een onverwachte hoek ...
De Bajkakoning is het derde deel van een vierluik. Leander Hanssen beschreef alweer een spannende ontdekkingstocht doorheen de wondere Bajkawereld, met prachtige illustraties van Caryl Strzelecki. Wil je meer weten over de leefwereld van de Bajka, surf dan naar www.red-de-bajka.be.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leander Hanssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044805451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken