De Bajka 04 De zwarte kamer van Skwar

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Leander Hanssen

Hardback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het vierde en laatste deel uit de spannende fantasy-reeks over het dwergvolkje de Bajka. Als een meneer uit Podzagoera de oma van Emiel aanspreekt, rijzen er een aantal vragen. Kan deze man echt Peter Weiler, de papa van Emiel, terugbrengen, zoals hij beweert? Of is hij een spion van de tiran Skwar? Om dit uit te vissen trekken Ellen, oma Emma en de kinderen naar Podzagoera, naar de boerderij waar Maluch en zijn tante wonen. Ook daar zijn de dingen niet wat ze lijken: tante Kamilka blijkt meer te zijn dan een bijgelovig volksmens en professor Minten ontdekt er dat het Bajkadorp vernietigd is, maar vindt geen spoor van de Bajka zelf. Een nachtelijke inval in de boerderij leidt voor Luna tot een hallucinant avontuur in onderaardse grotten, terwijl Emiel kennis maakt met de bunkers van de Popona. Het zijn tenslotte Luna en Emiel die ontdekken dat de echte waarheid van Podzagoera te vinden is in de ‘zwarte kamer’, diep in het donkere hart van de burcht. Daar worden ze geconfronteerd met het vreselijke geheim van Skwar, dat zal leiden tot de ondergang van de tiran. En hierin spelen de Bajka een hoofdrol…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leander Hanssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807882
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
265

Beschrijving

Het vierde en laatste deel uit de spannende fantasy-reeks over het dwergvolkje de Bajka.

Als een meneer uit Podzagoera de oma van Emiel aanspreekt, rijzen er een aantal vragen. Kan deze man echt Peter Weiler, de papa van Emiel, terugbrengen, zoals hij beweert? Of is hij een spion van de tiran Skwar?
Om dit uit te vissen trekken Ellen, oma Emma en de kinderen naar Podzagoera, naar de boerderij waar Maluch en zijn tante wonen. Ook daar zijn de dingen niet wat ze lijken: tante Kamilka blijkt meer te zijn dan een bijgelovig volksmens en professor Minten ontdekt er dat het Bajkadorp vernietigd is, maar vindt geen spoor van de Bajka zelf.
Een nachtelijke inval in de boerderij leidt voor Luna tot een hallucinant avontuur in onderaardse grotten, terwijl Emiel kennis maakt met de bunkers van de Popona. Het zijn tenslotte Luna en Emiel die ontdekken dat de echte waarheid van Podzagoera te vinden is in de ‘zwarte kamer’, diep in het donkere hart van de burcht. Daar worden ze geconfronteerd met het vreselijke geheim van Skwar, dat zal leiden tot de ondergang van de tiran.
En hierin spelen de Bajka een hoofdrol…

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leander Hanssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807882
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
265

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken