De beste

Prijs € 8,50

Uitverkocht

Chris Rippen

Paperback | Maart 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hulpagent Munck wordt ingezet bij een voetbalwedstrijd. Na afloop van de wedstrijd vindt hij het lijk van oud-voetballer Robin Terwiel op de tribune. Munck wordt buiten het moordonderzoek gehouden. Maar hij doet een belangrijke ontdekking. De vermoorde Robin Terwiel heeft jaren geleden een andere voetballer onderuit geschopt. En die andere voetballer, Jan Postema, is daardoor in een rolstoel beland. Munk gaat zelf op onderzoek uit. Heeft Postema wraak genomen? Of is er iets anders aan de hand? Een verrassende ontknoping volgt. Een fragment: De voetbalwedstrijd is afgelopen. Het stadion is bijna leeg. Het is koud, de zon schijnt bleek. Munck staat op de tribune van vak H en staart naar de dode man op de bank. Wat vreselijk, denkt hij. Eenvoudig Communiceren heeft het verhaal van Chris Rippen herschreven in eenvoudig Nederlands. In 1992 won Rippen de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Rippen
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086961009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Hulpagent Munck wordt ingezet bij een voetbalwedstrijd. Na afloop van de wedstrijd vindt hij het lijk van oud-voetballer Robin Terwiel op de tribune. Munck wordt buiten het moordonderzoek gehouden. Maar hij doet een belangrijke ontdekking. De vermoorde Robin Terwiel heeft jaren geleden een andere voetballer onderuit geschopt. En die andere voetballer, Jan Postema, is daardoor in een rolstoel beland. Munk gaat zelf op onderzoek uit. Heeft Postema wraak genomen? Of is er iets anders aan de hand? Een verrassende ontknoping volgt.

Een fragment:
De voetbalwedstrijd is afgelopen.
Het stadion is bijna leeg.
Het is koud, de zon schijnt bleek.
Munck staat op de tribune van vak H en staart naar de dode man op de bank.
Wat vreselijk, denkt hij.

Eenvoudig Communiceren heeft het verhaal van Chris Rippen herschreven in eenvoudig Nederlands. In 1992 won Rippen de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Rippen
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086961009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken