De beste geweldigste meest fantastische opa's ter wereld

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Paul Schutten

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De beste, geweldigste, meest fantastische opa's ter wereld' is een geweldig leuk prentenboek voor alle kinderen en hun opa's (en oma's!). Het werd geschreven door tweevoudig Gouden Griffel-winnaar Jan Paul Schutten.Opscheppende opa'sDirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bedenkt hoe hij op die krakkemikkige fiets naar school moet, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj in hun tijd moesten ondergaan op weg naar school. Het eerste prentenboek van Jan Paul SchuttenJan Paul Schutten, de koning van de non-fictie voor kinderen, heeft met dit verhaal laten zien dat hij zijn hand ook niet omdraait voor een geestig prentenboek. Het verhaal is losjes gebaseerd op de wereldberoemde sketch 'Four Yorkshiremen' van Monty Python. De hilarische illustraties zijn van Kees de Boer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761455
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

'De beste, geweldigste, meest fantastische opa's ter wereld' is een geweldig leuk prentenboek voor alle kinderen en hun opa's (en oma's!). Het werd geschreven door tweevoudig Gouden Griffel-winnaar Jan Paul Schutten.

Opscheppende opa's
Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bedenkt hoe hij op die krakkemikkige fiets naar school moet, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj in hun tijd moesten ondergaan op weg naar school.


Het eerste prentenboek van Jan Paul Schutten
Jan Paul Schutten, de koning van de non-fictie voor kinderen, heeft met dit verhaal laten zien dat hij zijn hand ook niet omdraait voor een geestig prentenboek. Het verhaal is losjes gebaseerd op de wereldberoemde sketch 'Four Yorkshiremen' van Monty Python. De hilarische illustraties zijn van Kees de Boer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761455
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken