De Boomhut

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Marije Tolman

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De boomhut is ontstaan uit een samenwerking tussen een kunstenaar-vader en een illustrator-dochter. Het is een prentenboek waarin iedere illustratie een kunstwerk op zich is. Beeldend kunstenaar Ronald Tolman, maakte etsen van een boomhut, waarin Marije Tolman een nieuwe wereld illustreerde. Het verhaal begint met een ijsbeer die thuisgebracht wordt door een walvis. Even later komt zijn vriend, een bruine beer, aanvaren. Er komen meer onverwachte bezoekers langs; de uitbundige gasten zijn groot en klein, dik en dun. Als de avond valt zijn de twee vrienden samen overgebleven, onder een volle maan, in afwachting van de volgende dag. De boomhut is een boek zonder tekst. De rijkdom van dit kijkavontuur biedt alle ruimte om je eigen verhaal te maken - voor letterlijk alle leeftijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marije Tolman
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047702290
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

De boomhut is ontstaan uit een samenwerking tussen een kunstenaar-vader en een illustrator-dochter. Het is een prentenboek waarin iedere illustratie een kunstwerk op zich is. Beeldend kunstenaar Ronald Tolman, maakte etsen van een boomhut, waarin Marije Tolman een nieuwe wereld illustreerde.

Het verhaal begint met een ijsbeer die thuisgebracht wordt door een walvis. Even later komt zijn vriend, een bruine beer, aanvaren. Er komen meer onverwachte bezoekers langs; de uitbundige gasten zijn groot en klein, dik en dun.

Als de avond valt zijn de twee vrienden samen overgebleven, onder een volle maan, in afwachting van de volgende dag.

De boomhut is een boek zonder tekst. De rijkdom van dit kijkavontuur biedt alle ruimte om je eigen verhaal te maken - voor letterlijk alle leeftijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marije Tolman
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047702290
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken