De Chaos-trilogie / 1 Het mes dat niet wijkt (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Patrick Ness

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Todd Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown. Een unieke stad, want in Prentisstown klinkt continu het overheersende, schreeuwende geluid van gedachten. Alles wat leeft denkt hardop. Ook de dieren. Ook Todd. Dat is de dagelijkse orde: je kunt er niet aan ontsnappen. Er is geen privacy. Er zijn geen geheimen. Tenminste, dat denkt Todd.Een maand voordat hij een man zal worden, stuit hij onverwacht op... stilte. Hij dacht dat dat onmogelijk was. Maar Prentisstown heeft gelogen. En met die wetenschap slaat Todd op de vlucht...Het razend spannende, overweldigende tweede deel uit De Chaos-trilogie. Wie begint met lezen raakt hartstochtelijk verslaafd!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Ness
Uitgever
Moon
ISBN
9789048816279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
2966786 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
365

Beschrijving

Todd Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown. Een unieke stad, want in Prentisstown klinkt continu het overheersende, schreeuwende geluid van gedachten. Alles wat leeft denkt hardop. Ook de dieren. Ook Todd. Dat is de dagelijkse orde: je kunt er niet aan ontsnappen. Er is geen privacy. Er zijn geen geheimen. Tenminste, dat denkt Todd.

Een maand voordat hij een man zal worden, stuit hij onverwacht op... stilte. Hij dacht dat dat onmogelijk was. Maar Prentisstown heeft gelogen. En met die wetenschap slaat Todd op de vlucht...

Het razend spannende, overweldigende tweede deel uit De Chaos-trilogie. Wie begint met lezen raakt hartstochtelijk verslaafd!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Ness
Uitgever
Moon
ISBN
9789048816279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
2966786 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
365

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken