De darm van Harm

over blindedarmontsteking

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Christine Kliphuis

Hardback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Wat is er met jou?' vraagt Harms moeder. Als hij binnenkomt. 'Je ziet zo wit.''Mijn buik doet pijn,' zegt Harm. 'Ik wil niet meer buiten spelen.'Harm voelt zich helemaal niet lekker. Als hij zich beweegt, doet zijn buik pijn. De dokter komt. Harm moet geopereerd worden aan zijn blindedarm.Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.In De darm van Harm komen het bezoek aan het ziekenhuis, het onderzoek, de narcose en de herstelperiode bij een blindedarmontsteking uitgebreid aan de orde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051162677
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

'Wat is er met jou?' vraagt Harms moeder. Als hij binnenkomt. 'Je ziet zo wit.'
'Mijn buik doet pijn,' zegt Harm. 'Ik wil niet meer buiten spelen.'
Harm voelt zich helemaal niet lekker. Als hij zich beweegt, doet zijn buik pijn. De dokter komt. Harm moet geopereerd worden aan zijn blindedarm.

Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

In De darm van Harm komen het bezoek aan het ziekenhuis, het onderzoek, de narcose en de herstelperiode bij een blindedarmontsteking uitgebreid aan de orde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051162677
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken