De doodskuur (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

James Dashner

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test. Maar zal iemand die overleven? Wat WICKED niet beseft is dat de herinneringen van Thomas veel verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. En daarom weet Thomas dat hij geen woord moet geloven van wat ze zeggen. Thomas ontsnapte uit het Labyrint. Hij overleefde de Schroei. En hij zal alles op alles zetten om zijn vrienden te redden. Maar het is de waarheid zelf die echt een einde aan alles zal maken. De tijd voor leugens is voorbij. De doodskuur is het einde van de Labyrintrenner-trilogie. Begin 2018 gaat de verfilming in première.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Dashner
Uitgever
Volt
ISBN
9789021457390
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1058 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
339

Beschrijving

WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test.
Maar zal iemand die overleven?
Wat WICKED niet beseft is dat de herinneringen van Thomas veel verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. En daarom weet Thomas dat hij geen woord moet geloven van wat ze zeggen. Thomas ontsnapte uit het Labyrint. Hij overleefde de Schroei. En hij zal alles op alles zetten om zijn vrienden te redden. Maar het is de waarheid zelf die echt een einde aan alles zal maken. De tijd voor leugens is voorbij.
De doodskuur is het einde van de Labyrintrenner-trilogie. Begin 2018 gaat de verfilming in première.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Dashner
Uitgever
Volt
ISBN
9789021457390
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1058 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
339

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken