De dysasters (e-Book)

De wind kan alles veranderen

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kristin Cast

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geïllustreerde YA vol spanning, romantiek en superkrachten voor de fans van Marvel Foster Stewart heeft altijd geweten dat ze anders is. Praten met planten en het beheersen van wolkenformaties zijn geen dingen waar de meeste zeventienjarigen mee bezig zijn. Het leven van football-ster Tate Taylor is perfect. Hij heeft nooit nagedacht over zijn 'extra' vaardigheden. Welke quarterback zou geen nachtzicht willen? Maar in de nacht van hun eerste ontmoeting brengt een dodelijke tornado hen bij elkaar en worden hun ware vermogens – de kracht om de elementen te beheersen – gewekt. Dan blijkt Fosters wetenschapper-vader, Dr. Rick Stewart, hen te willen gebruiken voor zijn eigen snode plannen. Foster en Tate zullen Dr. Stewart moeten stoppen voordat hij hun leven en de rest van de wereld vernietigt. De Dysasters is het eerste deel in een veelbelovende nieuwe serie van internationale bestsellerauteurs P.C. & Kristin Cast.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristin Cast
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000363261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2748035 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Geïllustreerde YA vol spanning, romantiek en superkrachten voor de fans van Marvel

Foster Stewart heeft altijd geweten dat ze anders is. Praten met planten en het beheersen van wolkenformaties zijn geen dingen waar de meeste zeventienjarigen mee bezig zijn. Het leven van football-ster Tate Taylor is perfect. Hij heeft nooit nagedacht over zijn 'extra' vaardigheden. Welke quarterback zou geen nachtzicht willen?

Maar in de nacht van hun eerste ontmoeting brengt een dodelijke tornado hen bij elkaar en worden hun ware vermogens – de kracht om de elementen te beheersen – gewekt. Dan blijkt Fosters wetenschapper-vader, Dr. Rick Stewart, hen te willen gebruiken voor zijn eigen snode plannen. Foster en Tate zullen Dr. Stewart moeten stoppen voordat hij hun leven en de rest van de wereld vernietigt.

De Dysasters is het eerste deel in een veelbelovende nieuwe serie van internationale bestsellerauteurs P.C. & Kristin Cast.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristin Cast
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000363261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2748035 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken