De eliminatie (e-Book)

Wie is het waard om te blijven leven?

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Daniëlle Bakhuis

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De eliminatie van Daniëlle Bakhuis Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in... Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan, totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en onze gezichten verlicht. Ik lees de woorden op de muur één, tien, honderd keer, maar ze krijgen geen betekenis in mijn hoofd. ELIMINEER DE HELFT OM DE ANDEREN TE LATEN LEVEN. Ik kijk naar de andere personen en voel mijn huid in een harnas veranderen. Ik kan niet dood. Ik mag niet dood. Ik heb nauwelijks geleefd. Wanneer de zestienjarige Chleo van Doren wakker wordt in een vochtige garage, weet ze meteen dat het mis is. Ze is opgesloten met negen anderen, waaronder een junk, een miljonair, een oude man in een rolstoel en een baby. Elimineer de helft om de anderen te laten leven, luidt de boodschap. Maar hoe overtuig je anderen ervan dat je de moeite waard bent, als je dat zelf eigenlijk niet vindt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000359295
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
2840 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

De eliminatie van Daniëlle Bakhuis

Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in...

Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan, totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en onze gezichten verlicht. Ik lees de woorden op de muur één, tien, honderd keer, maar ze krijgen geen betekenis in mijn hoofd.

ELIMINEER DE HELFT OM DE ANDEREN TE LATEN LEVEN.

Ik kijk naar de andere personen en voel mijn huid in een harnas veranderen. Ik kan niet dood. Ik mag niet dood. Ik heb nauwelijks geleefd.

Wanneer de zestienjarige Chleo van Doren wakker wordt in een vochtige garage, weet ze meteen dat het mis is. Ze is opgesloten met negen anderen, waaronder een junk, een miljonair, een oude man in een rolstoel en een baby. Elimineer de helft om de anderen te laten leven, luidt de boodschap. Maar hoe overtuig je anderen ervan dat je de moeite waard bent, als je dat zelf eigenlijk niet vindt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000359295
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
2840 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken