De encyclopedie van geest, lichaam & ziel

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De encyclopedie van geest, lichaam & ziel is een complete gids van meer dan 120 healingtherapieën en spirituele tradities. Deze gezaghebbende, heldere gids is geschreven en samengesteld door een team van vooraanstaande deskundigen. Het is een onmisbaar naslagwerk dat bovendien inspirerend is om te lezen. Het is nu al een klassiek boek over esoterische wijsheid.Bevat de meest recente onderzoeksresultaten inzake verbanden tussen lichaam en geest, psychoneuro-immunologie en lichaamsgerichte psychologische therapieën.Biedt inzichten van toonaangevende auteurs op het gebied van geest, lichaam en ziel.Presenteert een volledig geïntegreerde, holistische visie op historische verbanden, thema’s en algemene opvattingen over een breed scala van onderwerpen.In dit boek maakt u kennis met psychotherapieën en occulte vermogens, lichaamswerk en energietherapieën, en met spirituele tradities, die inzicht en leiding bieden voor een gelukkiger, gezonder leven dat meer vervulling biedt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302154
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De encyclopedie van geest, lichaam & ziel is een complete gids van meer dan 120 healingtherapieën en spirituele tradities.

Deze gezaghebbende, heldere gids is geschreven en samengesteld door een team van vooraanstaande deskundigen. Het is een onmisbaar naslagwerk dat bovendien inspirerend is om te lezen. Het is nu al een klassiek boek over esoterische wijsheid.

Bevat de meest recente onderzoeksresultaten inzake verbanden tussen lichaam en geest, psychoneuro-immunologie en lichaamsgerichte psychologische therapieën.
Biedt inzichten van toonaangevende auteurs op het gebied van geest, lichaam en ziel.

Presenteert een volledig geïntegreerde, holistische visie op historische verbanden, thema’s en algemene opvattingen over een breed scala van onderwerpen.

In dit boek maakt u kennis met psychotherapieën en occulte vermogens, lichaamswerk en energietherapieën, en met spirituele tradities, die inzicht en leiding bieden voor een gelukkiger, gezonder leven dat meer vervulling biedt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302154
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken