De familie Snuffel (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hayley Scott

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijk (voor)leesboek met kleurrijke illustraties Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder theekophuisje mee in de auto. Dan ontdekt Steffie dat er vier prachtige speelgoedkonijnen in het huisje zitten. Ze zet het huisje in haar nieuwe kamer, maar wat ze niet weet, is dat de konijnen een geheim hebben. Wanneer Steffie niet kijkt of niet in de buurt is, komen ze tot leven en beleven ze allerlei avonturen! En stiekem helpen de konijnen Steffie zo ook een beetje met wennen. Een fijn dicht-bij-huis-avontuur met grappige fullcolourillustraties en een herkenbaar thema voor kinderen vanaf zes jaar. Om lekker zelf te lezen of voor te lezen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hayley Scott
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000363964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
7814130 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
29

Beschrijving

Heerlijk (voor)leesboek met kleurrijke illustraties

Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder theekophuisje mee in de auto. Dan ontdekt Steffie dat er vier prachtige speelgoedkonijnen in het huisje zitten. Ze zet het huisje in haar nieuwe kamer, maar wat ze niet weet, is dat de konijnen een geheim hebben. Wanneer Steffie niet kijkt of niet in de buurt is, komen ze tot leven en beleven ze allerlei avonturen! En stiekem helpen de konijnen Steffie zo ook een beetje met wennen.

Een fijn dicht-bij-huis-avontuur met grappige fullcolourillustraties en een herkenbaar thema voor kinderen vanaf zes jaar. Om lekker zelf te lezen of voor te lezen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hayley Scott
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000363964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
7814130 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
29

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken