De gouden bal

Prijs € 15,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Kristien Dieltiens

Hardback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ergens ver weg en ook een beetje dichtbij leefde een kind tussen mensen en engelen. Het kind was heel gelukkig in de hemel, tot het zijn gouden bal verloor. Toen vertrok het naar de aarde en het werd er als een mensenkind geboren. Het kind groeide op bij zijn ouders. Maar op een dag vond het kind zijn gouden bal weer. Eerst kreeg het kind van de wind zijn hemelse vleugels terug. En in een wervelende wind werd hij meegevoerd. De moeder en de vader voelden alleen het stormachtige verdriet. Dit boek is een heruitgave van een bijzondere titel over rouwverwerking, afscheid nemen en verlies. Met herwerkte tekst en nieuwe illustraties. De symbolische kracht van de eerste editie blijft wel behouden: het verhaal gaat over geboren worden, kind mogen zijn, en sterven als deel van het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristien Dieltiens
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819557
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Beschrijving

Ergens ver weg en ook een beetje dichtbij leefde een kind tussen mensen en engelen. Het kind was heel gelukkig in de hemel, tot het zijn gouden bal verloor. Toen vertrok het naar de aarde en het werd er als een mensenkind geboren. Het kind groeide op bij zijn ouders. Maar op een dag vond het kind zijn gouden bal weer. Eerst kreeg het kind van de wind zijn hemelse vleugels terug. En in een wervelende wind werd hij meegevoerd. De moeder en de vader voelden alleen het stormachtige verdriet.

Dit boek is een heruitgave van een bijzondere titel over rouwverwerking, afscheid nemen en verlies. Met herwerkte tekst en nieuwe illustraties.

De symbolische kracht van de eerste editie blijft wel behouden: het verhaal gaat over geboren worden, kind mogen zijn, en sterven als deel van het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristien Dieltiens
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819557
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken