De Grijze Jager Boek 11 en 12 - De verloren verhalen, De Koninklijke Leerling

Combinatieaanbieding

Prijs € 21,95

Niet beschikbaar

John Flanagan

MP3 | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het elfde en twaalfde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont als speciale combinatieaanbieding. Leeftijd: 10+

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Voorgelezen door
Marianne Schaeffer, Dieuwertje Blok
Uitgever
Gottmer Uitgeversgroep
ISBN
9789490938864
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
717 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Boek 11
De verloren verhalen is het elfde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont.

Iedereen kent inmiddels de legenden van de Grijze Jagers van Araluen, maar niemand kende tot nu toe het hele verhaal… Het moment is aangebroken om de laatste vragen te beantwoorden en losse eindjes aan elkaar te knopen. Heeft Halt de waarheid gesproken toen hij vertelde hoe Will wees is geworden? En heeft Gilan ontdekt waar Morgaraths luitenant zich schuilhield na de strijd op de Driestappas? Komt er een koninklijke bruiloft? Of slaat het noodlot alsnog toe?

Geïnspireerd door vragen en brieven van zijn lezers, geeft John Flanagan antwoord op al die brandende kwesties in de wereld van de Grijze Jagers. In De verloren verhalen valt te lezen wat voorafging aan de gebeurtenissen die zijn beschreven in de voorgaande tien delen van deze serie en wat er nog gaat komen voor Will, Halt, Arnaut, Alyss, Evanlyn, Gilan, en wat dacht je van die kleine, eigenwijze pony? Een echte fan mag dit boek niet missen.

Boek 12
De Koninklijke Leerling is het twaalfde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont.

Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen.

Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest en hij zweert dan ook wraak op degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Zelfs als dat zou betekenen dat hij het korps van de Grijze Jagers moet verlaten. Wills vrienden maken zich ernstig zorgen over hem. Het is Halt die met de oplossing komt: Will moet een leerling aannemen om zijn gedachten te verzetten. En zoals meestal krijgt Halt gelijk. Meer dan hem lief is zelfs.

Will heeft zijn handen vol aan het trainen van de rekruut, een opstandige puber. Als ze tijdens een missie op een misdaadnetwerk stuiten, moet Will besluiten wat belangrijker voor hem is: zijn eigen wraakgevoelens of het redden van levens.

Deze serie brengt zelfs de meest verstokte gamer aan het lezen en kinderen die nooit een boek oppakten zijn er verslingerd aan geraakt. Maar je hebt natuurlijk altijd kinderen (en ook volwassenen!) die het fijn vinden om voorgelezen te worden.

Let op: combinatieaanbieding. De beide delen zijn ook als losse luisterboeken verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Voorgelezen door
Marianne Schaeffer, Dieuwertje Blok
Uitgever
Gottmer Uitgeversgroep
ISBN
9789490938864
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken