De heks van klank en toon

Prijs € 15,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Thea Stilton

Hardback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de succesvolle fantasy-reeks Prinsessen van Fantasia verslaan de moedige prinsessen de kwaadaardige Prins zonder Naam. De rust is alleen nog niet terug in Fantasia want de prinsessen moeten het alweer opnemen tegen een nieuwe vijand: de Grauwe Heksen. Dit derde deel van de Heksen van Fantasia begint met een aanval op Okerburcht … De bewoners worden gillend gek! De heks Volumia heeft een oorverdovende klankstorm over het Rijk van het Zand ontketend en het geluid is niet uit te houden. De Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven staan de heks bij om de vrede in Fantasia te verstoren en de aanval op de inwoners in te zetten. De prinsessen Yara en Sama belandden in de hol van de leeuw wanneer ze het gevecht tegen de heks aangaan. Ze moeten laten zien wat ze waard zijn in een uitputtende strijd tegen het lawaai van Volumia.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Baeckens Books
ISBN
9789085922643
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de succesvolle fantasy-reeks Prinsessen van Fantasia verslaan de moedige prinsessen de kwaadaardige Prins zonder Naam. De rust is alleen nog niet terug in Fantasia want de prinsessen moeten het alweer opnemen tegen een nieuwe vijand: de Grauwe Heksen.

Dit derde deel van de Heksen van Fantasia begint met een aanval op Okerburcht … De bewoners worden gillend gek! De heks Volumia heeft een oorverdovende klankstorm over het Rijk van het Zand ontketend en het geluid is niet uit te houden. De Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven staan de heks bij om de vrede in Fantasia te verstoren en de aanval op de inwoners in te zetten. De prinsessen Yara en Sama belandden in de hol van de leeuw wanneer ze het gevecht tegen de heks aangaan. Ze moeten laten zien wat ze waard zijn in een uitputtende strijd tegen het lawaai van Volumia.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Baeckens Books
ISBN
9789085922643
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken