De heks van weer en wind

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Thea Stilton

Hardback | Augustus 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Terwijl Samah en Yara nog steeds opgesloten zitten in het gruwelijke kasteel Obscuur, het kasteel van de Grauwe Heksen, is Nives getroffen door een merkwaardige vermoeidheid. Ze heeft nergens puf voor en niemand lijkt haar te kunnen helpen, zelfs de genezer van de Koraaleilanden zit met de handen in het haar. Samah en Yara trotseren ondertussen vele gevaren, dwalend door de lange, donkere gangen van het kasteel van de heksen, en komen er achter wat de heksen van plan zijn. De ondergang van het Grote Rijk lijkt nabij en zij kunnen niets doen om hun familie te waarschuwen! En dan komt de vreselijke aanval van Tempestia, de Heks van Weer en Wind, die met behulp van haar griezelige Wolkenweefsters een allesvernietigende storm boven Arcadia ontketent. De koninklijke familie, die daar bijeengekomen is om de verontruste situatie in het rij te bespreken, doet er alles aan om het kasteel van de ondergang te redden, maar het kost hen grote moeite. Als dan tot overmaat van ramp blijkt dat de Prins zonder Naam niet meer in de cel ligt waar hij hoort te slapen, lijkt alles verloren. Hoeveel tegenslag kan één rijk hebben?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789085922810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Terwijl Samah en Yara nog steeds opgesloten zitten in het gruwelijke kasteel Obscuur, het kasteel van de Grauwe Heksen, is Nives getroffen door een merkwaardige vermoeidheid. Ze heeft nergens puf voor en niemand lijkt haar te kunnen helpen, zelfs de genezer van de Koraaleilanden zit met de handen in het haar. Samah en Yara trotseren ondertussen vele gevaren, dwalend door de lange, donkere gangen van het kasteel van de heksen, en komen er achter wat de heksen van plan zijn. De ondergang van het Grote Rijk lijkt nabij en zij kunnen niets doen om hun familie te waarschuwen!
En dan komt de vreselijke aanval van Tempestia, de Heks van Weer en Wind, die met behulp van haar griezelige Wolkenweefsters een allesvernietigende storm boven Arcadia ontketent. De koninklijke familie, die daar bijeengekomen is om de verontruste situatie in het rij te bespreken, doet er alles aan om het kasteel van de ondergang te redden, maar het kost hen grote moeite. Als dan tot overmaat van ramp blijkt dat de Prins zonder Naam niet meer in de cel ligt waar hij hoort te slapen, lijkt alles verloren. Hoeveel tegenslag kan één rijk hebben?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789085922810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken