De heksen

Prijs € 15,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Roald Dahl

Paperback | Maart 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De heksen is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Dit is geen sprookje. Het gaat hier om echte heksen. Je zult in dit boek niet lezen over rare zwarte puntmutsen en bezemstelen. Echte heksen hebben gewone kleren aan en zien er net zo uit als gewone vrouwen. Ze wonen in gewone huizen en hebben gewone banen… en onder leiding van de allergruwelijkste Opperheks smeden ze snode plannetjes om kinderen te laten verdwijnen!Samen met mijn allerliefste oma beleef ik een bizar avontuur, en probeer ik een stokje te steken voor de gruwelijke plannen van de meest monsterlijke groep ‘dames’ die je je maar kunt voorstellen.‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026141607
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

De heksen is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Dit is geen sprookje. Het gaat hier om echte heksen. Je zult in dit boek niet lezen over rare zwarte puntmutsen en bezemstelen. Echte heksen hebben gewone kleren aan en zien er net zo uit als gewone vrouwen. Ze wonen in gewone huizen en hebben gewone banen… en onder leiding van de allergruwelijkste Opperheks smeden ze snode plannetjes om kinderen te laten verdwijnen!

Samen met mijn allerliefste oma beleef ik een bizar avontuur, en probeer ik een stokje te steken voor de gruwelijke plannen van de meest monsterlijke groep ‘dames’ die je je maar kunt voorstellen.

‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026141607
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken