De Helse Creaties 2 - De IJzeren Prins

Prijs € 24,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Cassandra Clare

Paperback | September 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ware liefde is bedolven onder magie, geheimen en leugens in dit vervolg op De IJzeren Engel. In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers - vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen - brengen wat orde in de chaos.In het tweede deel van de serie De Helse Creaties voelt Tessa zich meer en meer aangetrokken tot schaduwjager Jem, maar haar blijvende verlangen naar Will, ondanks zijn slechte buien, maakt haar verward. Toch lijkt Will te veranderen: de muur om hem heen breekt langzaam maar zeker af. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden uit het verleden. Maar hun zoektocht naar de waarheid is extreem gevaarlijk. Tessa's hart wordt zwaar op de proef gesteld, vooral wanneer het verraad uit eigen kring komt.De IJzeren Prins is het tweede deel van de onweerstaanbaar spannende fantasytrilogie De Helse Creaties die voorafgaat aan de Kronieken van de Onderwereld.Lees ook:De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048847709
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Ware liefde is bedolven onder magie, geheimen en leugens in dit vervolg op De IJzeren Engel.

In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers - vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen - brengen wat orde in de chaos.

In het tweede deel van de serie De Helse Creaties voelt Tessa zich meer en meer aangetrokken tot schaduwjager Jem, maar haar blijvende verlangen naar Will, ondanks zijn slechte buien, maakt haar verward. Toch lijkt Will te veranderen: de muur om hem heen breekt langzaam maar zeker af. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden uit het verleden. Maar hun zoektocht naar de waarheid is extreem gevaarlijk. Tessa's hart wordt zwaar op de proef gesteld, vooral wanneer het verraad uit eigen kring komt.

De IJzeren Prins is het tweede deel van de onweerstaanbaar spannende fantasytrilogie De Helse Creaties die voorafgaat aan de Kronieken van de Onderwereld.

Lees ook:
De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048847709
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken