De hongerige golven

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Carrie Ryan

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gabry leidt een rustig en veilig leven in het dorp aan zee. Om het dorp staat een hek. Buiten het hek wonen de Ontheiligden in het Woud van Klauwen en Tanden. Het dorp met de vuurtoren is haar thuis, haar wereld en alles wat ze nodig heeft. Gabry’s moeder dacht dat ze haar geheimen achter had gelaten in het Woud van Tanden en Klauwen, maar geheimen blijven niet begraven. Zo veilig is het leven niet… het hek kan niet alles tegenhouden. Carry Ryan is geboren en getogen in Greenville, South Carolina. Ze werkte als advocate voordat ze zich fulltime ging bezighouden met het schrijven van jeugdboeken. Ze woont samen met haar man, twee dikke katten en een hond in Charlotte, North Carolina.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carrie Ryan
Uitgever
Moon
ISBN
9789044329964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Beschrijving

Gabry leidt een rustig en veilig leven in het dorp aan zee. Om het dorp staat een hek. Buiten het hek wonen de Ontheiligden in het Woud van Klauwen en Tanden. Het dorp met de vuurtoren is haar thuis, haar wereld en alles wat ze nodig heeft. Gabry’s moeder dacht dat ze haar geheimen achter had gelaten in het Woud van Tanden en Klauwen, maar geheimen blijven niet begraven. Zo veilig is het leven niet… het hek kan niet alles tegenhouden.

Carry Ryan is geboren en getogen in Greenville, South Carolina. Ze werkte als advocate voordat ze zich fulltime ging bezighouden met het schrijven van jeugdboeken. Ze woont samen met haar man, twee dikke katten en een hond in Charlotte, North Carolina.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carrie Ryan
Uitgever
Moon
ISBN
9789044329964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken