De ijzeren engel (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Cassandra Clare

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eerste deel van de Helse Creaties-trilogie - die vooraf gaat aan de Kronieken van de Onderwereld begint wanneer Tessa's gerieflijke leventje van het New York in 1978 abrupt eindigt als haar voogdes sterft. Tessa wordt naar haar broer in Londen gestuurd, maar voordat zij daar aankomt is ze ontvoerd door de Zwarte Zusters, die haar dwingen zich te bekwamen in een vreemde gave, waarvan ze niet eens wist dat ze die had: transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de Schaduwjagers brengt...De IJzeren Engel leest als een trein en is onmogelijk om weg te leggen. Het is alsof je op het puntje van je stoel naar een waanzinnige film zit te kijken. Fans van Kronieken van de Onderwereld én nieuwe lezers zullen zeker niet teleurgesteld zijn en smeken om méér!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048826568
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1171821 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Het eerste deel van de Helse Creaties-trilogie - die vooraf gaat aan de Kronieken van de Onderwereld begint wanneer Tessa's gerieflijke leventje van het New York in 1978 abrupt eindigt als haar voogdes sterft. Tessa wordt naar haar broer in Londen gestuurd, maar voordat zij daar aankomt is ze ontvoerd door de Zwarte Zusters, die haar dwingen zich te bekwamen in een vreemde gave, waarvan ze niet eens wist dat ze die had: transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de Schaduwjagers brengt...

De IJzeren Engel leest als een trein en is onmogelijk om weg te leggen. Het is alsof je op het puntje van je stoel naar een waanzinnige film zit te kijken. Fans van Kronieken van de Onderwereld én nieuwe lezers zullen zeker niet teleurgesteld zijn en smeken om méér!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048826568
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1171821 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken